Ravintolan ja kahvilan perustajan päivä 26.9 Helsingissä

Ensi viikolla tiistaina 26.9 klo 13-16 järjestetään NewCo YritysHelsingissä, juhlasalissa, Ensi Linja 1, 00530 Helsingissä jo kolmatta kertaa suuren suosion saanut "Ravintolan ja kahvilan perustajan päivä". Juonnan tilaisuuden ja pidän tunnin luennon aiheesta "Konkreettiset ohjeet ravintolan ja kahvilan avaamiseen". Tilaisuus on osallistujille maksuton. Siihen kannattaa ilmoittautua mahdollisimman pian: http://open.newcohelsinki.fi/events/139224/time/1907

Ohessa tilaisuuden ohjelma:

Ravintolan ja kahvilan perustajan päivä 
26.9.2017 klo 13 - 16

Haaveiletko omasta ravintolasta?  Suunnitteletko kahvilan avaamista?

OHJELMA

13:00     Konkreettiset ohjeet ravintolan ja kahvilan avaamiseen 
              Malina Pursiainen, restonomi AMK, ravitsemisalan ja yrittäjyyden konsultti, Malifood Oy

14:00     Terveystarkastajan vinkit 
              Mia Degerlund, johtava elintarviketarkastaja, Helsingin Ympäristökeskus

14:30     Kahvitarjoilu
              Kahvia tai teetä, pientä syötävää ja vapaata verkostoitumista

14:50     Ravitsemisliikkeen tilamääräyksistä
              Taina Kinnunen, arkkitehti, Helsingin kaupungin rakennusvalvontavirasto

15:10     Anniskeluasiaa
              Pirkko Lamminpää, tarkastaja, Etelä-Suomen aluehallintovirasto

15:30    Yrittäjätarina
              Minna-Marja Keränen, Miguel Angel Papaianni, Capperi Oy
 
16:00     Tilaisuus päättyy

 

Ravintolan ja kahvilan perustajan päivä on tarkoitettu henkilöille, jotka suunnittelevat ravitsemisliikkeen perustamista.

Tilaisuus on maksuton. Kuvaamme tilaisuudessa.

 

TERVETULOA!